Обріз та наркотики знайшли в немирівчанина, підозрюваного в побитті людини

Новини Вінниці

В ході проведення санкціонованих обшуків працівники Немирівського відділу поліції задокументували факти незаконного зберігання вогнепальної зброї та наркотиків одним із мешканців району. За такі правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

За словами начальника Немирівського відділу поліції Олександра Короля, обшуки за місцем проживання та роботи, 33-річного жителя села Заруденці, проводились згідно з ухвали суду, у рамках відкритого кримінального провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. У підсобному приміщенні, де працював чоловік, працівники поліції виявили обріз мисливської рушниці «ИЖ», а у будинку – 250 грамів рослин коноплі та пристрій для її куріння.

Зі слів правопорушника, наркотичні рослини зберігав для власних потреб, а зброю знайшов у придбаному ним будинку.

Вилучені наркотичні речовини та обріз направлені на експертизу.

У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі строком до 7 років.

За інформацією: Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *