На Вінниччині жінка крала в односельчан вазони, лавки, садові скульптури

Новини Вінниці

52-річна жителька районного центру викрадала в односельчан горщики з квітами, садові скульптури, столи та лавки. Зловмисницю з краденими речами дільничні офіцери поліції затримали під час вчинення чергового злочину.
– Повідомлення про зникнення з присадибних ділянок горщиків з квітами, садових скульптур, ліхтарів, садових меблів – до поліції надходили регулярно. Тільки протягом серпня з заявами про крадіжки до правоохоронців звернулися шестеро калинівчан, – розповів начальник Калиновського відділу поліції Петро Скічко. Правопорушення учинялися в одному і тому ж районі міста. Зважаючи на це, дільничні інспектори вирішили влаштувати засідку. Через декілька днів зловмисниця була затримана під час вчинення чергового злочину. Нею виявилась 52-річна місцева жителька. Правопорушниця, яка займається продажем квітів на місцевому ринку, підозрюється у вчиненні 23 крадіжок. Слідчими буде встановлено, з якою метою жінка займалась злочинним промислом.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення зловмисниці загрожує покарання на строк до 5-х років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *