За «неефективне управління» звільнили керівника Вінницького облавтодору

Новини Вінниці

5 вересня за неефективне управління майном та закупівлю матеріалів за завищеними цінами звільнено директора Вінницького облавтодору Михайла Повшедного. Про це повідомляє офіційний сайт ПАТ «ДАК» Автомобільні дороги України.

Спільно з аудиторами та правоохоронними органами було ініційовано низку перевірок роботи керівного складу облавтодорів та філій. За їх результатами і підписано наказ щодо дострокового розірвання контракту і звільнення директора Вінницього облавтодору, – йдеться у повідомленні.

В Укравтодорі зазначають, що в серпні вінницькі дорожники відмовились від укладання тендерного догорову з Службою автодоріг, в результаті чого компанія втратила понад 33 млн. грн. прибутку. Також внутрішня перевірка встановила закупівлю матеріалів за значно завищеною вартістю та інші порушення законодавства.

Керівник облавтодору був у курсі перевірки, та пішов на лікарняний, знаходиться там по сьогодні та сподівається, що звільнення не буде. Але законодавство дозволяє до керівників ставити більш жорсткі вимоги, – йдеться у повідомленні компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *