Вінницька поліція знайшла водія, який насмерть збив жінку і втік

Новини Вінниці

Трагедія трапилась 24 серпня на в’їзді у село Вінницькі Хутори: під колесами авто загинула 50-річна вінничанка, а водій втік з місця пригоди.

За словами начальника Вінницького відділення поліції Віталія Стахова, переглянувши записи з камер відеоспостереження та опитавши свідків, оперативники встановили, що до аварії причетний автомобіль «ВАЗ» світлого кольору. Тож поліцейські перевіряли усіх власників таких машин в районі.

У домоволодінні 37-річного мешканця  Вінницьких Хуторів правоохоронці помітили схожий автомобіль. Легковик стояв розібраним у гаражі. Чоловік запевняв, що вже давно ним не користується, а причетність до скоєння наїзду на людину заперечував. Однак свідчення очевидців та відеозапис з камер спостереження змусили його зізнатися у скоєному. Свою втечу водій пояснив страхом відповідальності.

Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження. Водієві загрожує до 8 років ув’язнення. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває розслідування, – повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *