Як 18-річний вінницький футболіст приніс перемогу «Динамо»

Новини Вінниці

18-річний вінничанин Віктор Циганков допоміг київському «Динамо» перемогти в останньому матчі чемпіонату України проти «Сталі». Саме удар лівою Циганкова приніс столичній команді перемогу: матч завершився з рахунком 2:1.

Футбольна битва відбулась на стадіоні «Метеор» у Дніпрі. Зазначимо, що «Динамо» грало без Андрія Ярмоленка, повідомляє «Золотий талант».

Так, у другому турі поспіль головний тренер «Динамо» Сергій Ребров довірив місце в складі молодому вихідцю з клубної системи підготовки. До «Динамо» 18-річний Віктор Циганков грав у вінницькій «Ниві»: там вперше «засвітився» в юнацькому чемпіонаті України під егідою ДЮФЛУ.

Тренером Віктора був Микола Загоруйко, який колись і сам грав у «Ниві» разом з батьком Циганкова.

Гру Циганкова характеризують як нестандартну та агресивну. Минулого сезону на матчі Юнацької ліги УЄФА Віктор непередбачувано переламував хід поєдинку, чим довів свою кмітливість.

Сергій Ребров дав Віктору можливість показати себе на матчі минулого тижня: за 15 хвилин, котрі Циганков перебував на полі, «Динамо» переламало хід поєдинку зі «Сталлю» і вирвало перемогу – 2:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *