На Вінниччині привітали сторічну ювілярку

Новини Вінниці

100-річчя – таку поважну дату сьогодні 15 серпня відзначає жителька Липовеччини Марина Іванівна Томашівська.

Аби привітати довгожительку з ювілеєм до Росошанського відділення постійного перебування одиноких непрацездатних громадян з почесною місією завітали керівники району Іван Демихін та Юрій Науменко.

Варто відзначити, народилась і виросла Марина Іванівнау с.Вахнівка Липовецького району. Так склалися життєві обставини, що дуже рано вона залишилась вдовою, мала одного сина але і той зараня пішов з життя, тому довелося їй доживати свій вік у притулку.

Та незважаючи на життєві труднощі ювілярка ні на що не скаржиться, адже змолоду відзначалась активністю та оптимізмом.

На своєму віку Марина Іванівна бачила тяжкий період війни, пережила голодні повоєнні роки та не втратила інтерес до життя. На питання  чи хочеться жити, не вагаючись відповіла "Аякже, хочу ще прожити, побачити що воно буде далі".

Окрім теплих побажань здоров’я, добра, миру та душевного спокою на адресу іменинниці звучали вітальні пісні у виконанні вокального колективу із с.Вахнівки, які приїхали спільно з головою Вахнівської сільської ради Ганною Нагорною.

Марина Іванівна була приємно зворушена, вона не знала як дякувати, адже власний День народження вже давненько не відзначала.

За інформацією: Липовецька РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *