У Вінниці пройшов фестиваль яскравих фарб HOLI

Новини Вінниці

Вже втретє  у Вінниці  в Центральному парку пройшов  Міжнародний фестиваль  яскравих фарб HOLI .  Біля тисячі дітей від 5-ти до 18 –ти років, старша молодь стали учасниками шоу.  У програмі – ді-джеї,  музика, танці, вікторини, конкурси , подарунки.

« Фестиваль HOLI символізує літо, тепло , очищення та радість єднання, це традиції Індії. Цього разу до програми свята  ми додали ще й пінне  шоу, адже це дуже популярна розвага у багатьох  молодіжних клубах та на вечірках», – розповів організатор фестивалю пан Олександр. За його  словами,  свято популярне не тільки в Україні, а  й за кордоном.

Свято сподобалось вінничанам і з кожним разом збирає все більше учасників.

« Серед спонсорів   та організаторів  – торгова марка « Рудь» , кафе « Алємана», агенція IVORY , а також Сергій Кудлаєнко, завядки якому участь у фестивалі  стала безкоштовною, вхід вільний», – повідомив пан Олександр.

« Незабаром  нашим дітям –  за парти та у лекційні аудиторії, тож нехай  HOLI  стане яскравою згадкою  про  літні канікули ! Здорового й корисного  дозвілля нашій молоді,  успішного навчання  і всім нам мирного неба!», – написав Кудлаєнко у соціальній мережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *