На Вінниччині відбулися практичні заняття щодо формування зведеного пожежно-рятувального загону

Новини Вінниці

12 серпня у м. Гайсин відбулися колегія ГУ ДСНС України у Вінницькій області за підсумками діяльності у І півріччі 2016 року, а також практичні заняття з питань збору, формування та виконання завдань за призначенням зведеним загоном пожежно-рятувальної служби Вінницької області.

На території стадіону 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини було розгорнуто основні елементи зведеного загону: пост регулювальників та дозиметристів, пункти зустрічі і розподілу підрозділів, огляду техніки, управління загоном, медичний пункт, намет психологів, пункт життєзабезпечення тощо.

За командою начальника зведеного загону особовий склад відпрацював спільні дії на пожежно-рятувальній техніці. Було здійснено огляд агрегатів механізмів та пристроїв шляхом приведення їх у робоче положення. Екіпаж командно-штабної машини перевірив роботу апаратури та пожежно-рятувального озброєння у різних режимах функціонування.

Було також відпрацьовано ввідну щодо виконання практичних задач зведеним загоном та здійснення відповідного маршу у визначений район.

Таким чином рятувальники Вінниччини черговий раз відпрацювали формування та шикування похідних колон зведеного загону, а також усі інші елементи управління, необхідні для дій рятувальників обласного гарнізону за сигналом оповіщення в особливий період.

За інформацією: ГУ ДСНС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *