У вересні у Вінниці пройде міжнародний інвестиційний форум

Новини Вінниці

Сьогодні, 22 липня,  у Вінницькій ОДА відбулася нарада щодо організації та проведення міжнародного економічного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України».

Форум проводиться напередодні Дня міста, для того, щоб потенційні інвестори, що перебуватимуть тут, мали змогу побачити, н скільки змінилась Вінниччина, адже сьогодні це абсолютно сучасне європейське місто, – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

Під час наради було обговорено організаційні питання, зокрема, програму проведення форуму та визначили модераторів задля комфортного перебування на Вінниччині іноземних делегацій, транспортне забезпечення та маршрути в межах міста.

Форум проходитиме у панельних дискусіях, поділений на платформи ділового спілкування.

Ми маємо презентувати іноземним делегаціям інвестиційний потенціал Вінниччини. Продемонструвати потенціал промислового сектору краю, а саме – в галузі енегроефективності та альтернативних видів палива, розвитку аграрної та туристичної галузей, – наголосив Андрій Гижко.

Директор Депарамтенту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко повідомив, шо форум відбудеться 2 вересня в приміщенні Арт-галереї «Інтер Шик». За його словами,  вже визначено низку промислових підприємств, які представлятимуть область, список запрошених іноземних делегацій та представників закордонного бізнесу.

За інформацією: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *