У Вінниці на Порика буде велодоріжка та парковка на 60 місць

Новини Вінниці

Триває реконструкція вулиці Порика на ділянці від 600-річчя до проспекту Юності. Тут буде облаштовано велосипедну доріжку, парковку на майже 60 місць. Також там заасфальтують дорогу і тротуар.

«По проїжджій частині вулиці Порика, на ділянці від 600-річчя до проспекту Юності, буде покладено 7805 м2 нового асфальту. А також 1469 м2 тротуару. У рамках реконструкції ремонтники зроблять парковку на 60 місць, якою в тому числі зможуть користуватися батьки, які привозять дітей до школи. Також тут з’явиться велодоріжка площею 1077 м2 та шириною два метри», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

Під час реконструкції на тротуарах будуть зроблені пандуси, щоб тут могли пересуватися люди на інвалідних візках та мами з колясками. У рамках розширення вулиці Порика було знесено старі аварійні тополі, які викликали алергію в людей. До речі, з проханням зрізати ці дерева місцеві мешканці вже зверталися неодноразово. Також по вулиці Порика буде  відновлено зелені зони, а саме, зроблено газон на близько 100 м2.

Наразі по вулиці Порика тривають підготовчі роботи для подальшого асфальтування та монтажу бордюрів.

За інформацією: Департамент у справах ЗМІ Вінницької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *