Літні мовні табори відвідало понад 6 тисяч школярів Вінниччини

Новини Вінниці

Цьогоріч у Вінницькій області функціонувало 30 мовних таборів та загонів, котрі які відвідали 2526 дітей та 178 мовних загонів, де відпочили 3685дітей. Для порівняння, торік  в області функціонувало лише 6 мовних таборів.

Про це повідомив заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський.

«Загалом, цього року в рамках оздоровчої кампанії функціонувало 194 пришкільний табори, які змогли прийняти на відпочинок 15331 дитину. У мовних таборах області працювали волонтер з Канади, США, Фінляндії, Гонконга, Бразилії, Кореї, Туніса, а також студенти-волонтери з інших регіонів, зокрема, Закарпатського, Рівненського, Херсонського, Кіровоградського, Дніпропетровського, Черкаського, Сумського та м. Харків», – сказав Валерій Бачинський.

Посадовець також зауважив, що у цьогорічній оздоровчій кампанії збільшено кількість дітей-вихованців шкіл-інтернатів, яких охоплено оздоровленням на морі. Новим стало те, що три школи-інтернати організували відпочинок в Карпатах (Піщанська, Староприлуцька школи-інтернати, Вінницький НВК), а учні професійно-технічних навчальних закладів проходили виробничу практику у Болгарії.

За інформацією: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *