ГО «Вінницький Бізнес Клуб» об’єднав підприємства області

Новини Вінниці

Сьогодні, 18 липня, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко та директор ГО «Вінницький Бізнес Клуб» Вячеслав Калініченко  провели прес-конференцію щодо створення нової громадської організації.

За словами Володимира Мережка, 14 липня на Вінниччині зареєстрована громадська організація «Вінницький Бізнес Клуб»:

Громадська організація створена з метою захисту інтересів малого та середнього бізнесу на території Вінницької області. До складу засновників та учасників громадської організації входять 30 потужних підприємств краю.

Задля створення Вінницького Бізнес Клубу учасниками клубу та представника Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА було здійснено робочі поїздки до Чеської та Польської республіки.

У рамках таких зустрічей, ми обмінювались досвідом та напрацюваннями в економічних сферах, що в подальшому допомогло нам у створенні клубу, – повідомив В’ячеслав Калініченко.

Створення Вінницького Бізнес Клубу надасть можливість підняти економічний потенціал області на новий рівень, захищати інтереси бізнесу, популяризувати українську продукцію на міжнародній арені, активніше співпрацювати з іноземними партнерами. Також, приймати участь у міжнародних семінарах та виставках де підприємці Вінниччини матимуть змогу на рівні європейських стандартів представляти свою продукцію, – зазначив Володимир Мережко.

За інформацією: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *