Вінницькі студенти торговельно-економічного коледжу відвідали Верховну Раду (Відео)

Відео Новини Вінниці

За сприяння депутата Верховної Ради України Віталія Корчика та голови Вінницької обласної організації Політичної партії "Народний Фронт" Костянтина Кармалюка студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу побували у вищому законодавчому органі країни.

– Ідея такої екскурсії виникла давно, – зазначає Костянтин Кармалюк, – вінницька молодь дуже активна, і їй не байдуже, що відбувається в нашій країні. Ми неодноразово підтримували ініціативи місцевих організацій. Тому, коли з’явилася можливість відвідати Верховну Раду та наочно показати студентам, як працюють наші парламентарі, одразу ж зібрали групу бажаючих.

 

Студенти дізналися цікаві історичні відомості про Верховну Раду, відчули неповторну атмосферу парламенту, побували в сесійній залі, кулуарах та конференц-залі. Зали, коридори і взагалі архітектура їх вразила.

"Своїми очима побачити набагато краще, ніж по телевізору", – кажуть юні вінничани.

 

 – Сподіваюсь, що подібні відвідування Верховної Ради для наших студентів стануть регулярними. Адже, саме їм незабаром керувати нашою державою” –  підкреслив голова обласного осередку “Народного Фронту”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *