До квартири вінничанки вдерлися розбійники зі сльозогінним газом

Новини Вінниці

За підозрою у скоєнні розбійного нападу на 49-річну жінку працівники вінницької поліції затримали двох раніше судимих вінничан. У квартиру своєї жертви нападники проникли через незачинений балкон, бризнули сльозогінним газом та зірвали з неї золоті сережки. Тікаючи, прихопили сумку з особистими речами та куртку потерпілої.

8 липня до вінницької поліції надійшло повідомлення від 49-річної жінки про те, що близько п’ятої ранку двоє невідомих чоловіків через вікно на балконі проникли до її квартири, розташованої на другому поверсі, та скоїли розбійний напад. Аби жінка не чинила опору, зловмисники застосували сльозогінний газ. З потерпілої нападники зняли золоті сережки, забрали сумку з особистими речами та куртку. Сума завданого збитку становить близько 7000 гривень.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, цього ж дня особи правопорушників були встановлені та затримані. Ними виявилися раніше судимі за крадіжки 43-річні вінничани. Вони затримані в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні розбійного нападу та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації ГУНП
у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *