На Вінниччині в ДТП загинув боєць АТО при загадкових обставинах

Новини Вінниці

На Вінниччині при загадкових обставинах загинув 26-річний Анатолій Рошташ, який приїхав у відпустку з АТО. Волонтери кажуть, що його збила машина та втекла з місця аварії. Проте в поліції повідомляють про трохи інші обставини, – повідомляє сайт vn.20minut.ua.

Військовослужбовець загинув вчора, 7 липня 2016 року, близько першої години ночі. У відділі комунікації Головного управління національної поліції у Вінницькій області повідомляють, що поблизу села Росоша 27-річний водій іномарки  «Фольсфаген Вента» на дорозі наїхав на  26-річного Анатолія Рошташа. Водій іномарки розказав поліцейським, що хлопець лежав на проїзній частині дороги. На жаль, водій не встиг вчасно відреагувати. Слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі заходи.  Зараз з’ясовують обставини загибелі чоловіка та його стан в момент наїзду іномаркою. Призначено ряд відповідних експертиз. Проводяться слідчі дії. В поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. За порушення правил дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого, винуватцю загрожує 8 років тюрми.

Нагадуємо, що Анатолій Рошташ жив з матір’ю в селі Плисків Погребищенського району. В 2015 році його призвали під час мобілізації в зону АТО. З 1 липня військовослужбовець підписав контракт з армією. На момент загибелі вінничани знаходився у відпустці. Військовослужбовця поховають  в рідному селі. 

Ольга БОБРУСЬ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *