На Вінниччині семеро людей травмовано в ДТП за одну добу

Новини Вінниці

Внаслідок автопригод, які сталось минулої доби у Вінницькому, Жмеринському та Літинському районах області постраждали семеро людей, серед яких 10-річна дівчинка та два неповнолітніх велосипедиста.

Вчора у Вінницькому районі близько 22 години на автодорозі сполученням «Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка» 18-річний водій автомобіля «Фольцваген», не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес», під керуванням 23-річного жителя Вінницького району. В результаті зіткнення до хірургічного відділення міської лікарні госпіталізовані: водій «Мерседеса» та його  21 та 23-річні пасажири. Ще одна 10-річна пасажирка госпіталізована до обласної дитячої лікарні.

Цього ж дня у Жмеринці близько 10.20 години на перехресті вулиць Добролюбова – Кривоноса 56-річний водій автомобіля «ГАЗ-6611» допустив зіткнення з мопедом «Ямаха». В результаті аварії водій мопеда з тілесними ушкодженнями госпіталізований до Жмеринської лікарні.

У Літинському районі в селі Майдан Бобрик по вулиці Гастелло 26-річний водій автомобіля «ВАЗ-2109» допустив наїзд на двох велосипедистів 4 та 9 років. Після надання медичної допомоги, діти були відпущені додому.

За даними фактами слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

За інфомацією: Відділ комунікації ГУНП
у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *