Вінничанин став прокурором Одещини

Новини Вінниці

Генеральний прокурор України Юрій Луценко в Одесі представив керівному складу прокуратури Одеського регіону нового прокурора області Олега Жученко.

“Я щойно підписав наказ про призначення радника юстиції Олега Дем’яновича Жученко строком на п’ять років на посаду прокурора Одеської області, звільнивши його з посади заступника прокурора області… Я враховую, що це достатньо молода, енергійна людина, не пов’язана з одеськими кланами, які маніпулюють законами, а інколи — порушують їх. Також враховую, що він пройшов конкурс на посаду… Якщо, Олег Демянович, Ви не справляєтесь з задачею прокурора області, то термін п’ять років може бути змінено”, — заявив Юрій Луценко.

Нагадаємо, після 15-денної акції протесту одеських активістів під будівлею одеської облпрокуратури, 15 квітня Микола Стоянов був офіційно звільнений з посади прокурора Одеської області та з органів прокуратури. З того часу офіційно цю посаду ніхто не займав.

Довідка. Олег Жученко 1986 р. н., з 2006 року працював слідчим прокуратури Ленінського району Вінниці. Обіймав посади заступника прокурора Староміського району Вінниці та прокурора Літинського району Вінницької області. З 2012 по 2014 роки працював в апараті прокуратури Вінницької області. 25 вересня екс-прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе представив колективу Олега Жученка як заступника прокурора області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *