Арсен Аваков вручив державні нагороди бійцям вінницької військової частини 3028 (Відео)

Відео Новини Вінниці

У четвер, 16 червня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив державні нагороди офіцерам Національної поліції України та бійцям Національної гвардії України. В нагороджені взяв участь командувач Нацгвардії Юрій Аллеров.

«Сьогодні ми запросили співробітників Нацгвардії та Нацполіції, які не словами, а реальними вчинками довели, що служать українському народові», – зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

20 офіцерів Національної поліції отримали відзнаки за забезпечення громадського порядку біля Верховної Ради України 31 серпня 2015 року. 

18 військовослужбовців Нацгвардії були нагороджені за захист суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції. Серед них бійці батальйонів «Азов», ім. Кульчицького, військової частини 3028 та управління Північного Київського оперативно-територіального об’єднання.

«Сьогодні ми набагато сильніші, аніж були два роки тому. Ми ідемо шляхом перебудови й у нас виникають труднощі. Впевнений, що найближчим часом вона буде завершена, а ви досягнете високих посад», – зауважив Арсен Аваков.

Вітаючи нагороджених, командувач Нацгвардії Юрій Аллеров сказав: «Дуже приємно, що ми нагороджуємо тих, хто із честю виконує свій професійний обов’язок. Ви – приклад для молодих бійців, які прийшли на службу до Нацгвардії, для тієї молоді, яка формується сьогодні у нашому суспільстві. За вами майбутнє України».

(Фото Андрія Новицького)

За інформацією: Департамент комунікації МВС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *