Цього року буде завершено будівництво відділення лікарні, яке було замороженим понад 25 років

Статті

Можу з впевненістю сказати, що мені вдалося зрушити з місця питання добудови поліклінічного відділення Теплицької центральної районної лікарні у Вінницькій області. Я домігся, щоб на будівництво, яке було заморожено більше 25 років, виділено з державного бюджету 6,2 млн. гривень. Для цього провів ряд зустрічей з керівництвом Міністерства охорони здоров’я та інших державних органів влади,  у сфері діяльності яких знаходиться вирішення питання.

Враховуючи важливість цього об’єкта  для жителів Теплицького району, це питання знаходиться на моєму особистому контролі. Щоразу, коли я буваю на окрузі, особисто перевіряю хід будівництва. Тому і цього разу без винятку, перебуваючи в окрузі обов’язково заїхав на будівництво, щоб переконатися у виконанні робіт. Для мене важливо підтримувати та розвивати такі проекти, які впливають на соціальне та медичне  забезпечення людей, оскільки мова йде про життя та здоров’я моїх земляків. По можливості, намагаюсь допомагати усім хто звертається до мене за допомогою. Вже вдалось допомогти в лікуванні майже п’ятиста хворим, з яких 170 – онкохворі і 80 дітей.

Також, разом з головою Облдержадміністрації  Валерієм Коровієм побував на об’єкті реконструкції музею М.Леонтовича в селі Марківка, Теплицького району. Саме тут у 1977 році було створено музей всесвітньо відомого композитора, автора «Щедрика», відомого в світі як «Carol of the Bells». Окрім того, в селі Марківка знаходиться могила композитора, яка занесена до культурної спадщини ЮНЕСКО.

Ще з 2012 року відбувався пошук можливостей для збереження та реконструкції  приміщення музею, і тільки завдяки спільним зусиллям обласного бюджету та підприємства Миронівський хлібопродукт, сьогодні це питання було вирішено.

Я переконаний, що ми повинні робити все можливе, щоб зберігати такі історичні пам’ятки, це наша історія, яку ми  повинні шанувати і ніколи не забувати. Пишатися своїм минулим, перейматися його проблемами, продовжувати справу своїх пращурів це те, що ми повинні завжди робити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *