Вінницький художник-рекордсмен Володимир Козюк відкриває виставку у Києві

Новини Вінниці

У Києві в Центрі сучасного мистецтва «М17» сьогодні, 12 квітня, відкривається виставка живопису та світлин народного художника України Володимира Козюка «Барви духовного простору». Під час відкриття виставки відбудеться офіційна церемонія підтвердження та вручення дипломів 9 рекордів із галузі мистецтва та історії України Володимира Козюка, які зареєструвала «КНИГА РЕКОРДІВ УКРАЇНИ» у Вінниці 25 березня.

«Хвилююсь! Мабуть вперше за останні роки хвилююсь перед виставкою! Зробив за десять років більше 100 проектів, рідко хвилювався, тепер хвилююсь. Мабуть, розумію що стою на кордоні між добром і не добром! Я не пишу злом, бо зло це вже інше поняття, хоча пасивність, неправду, заздрість, підлість та інше добром теж не назвеш, але це філософія, а я про інше, про культуру. Зателефонувати мені люди і запитали, чи будуть представники міністерства культури, не найшов що відповісти, бо не знаю. По-перше, особисто не запрошував, а по-друге мені абсолютно все рівно, прийде якийсь чиновник чи ні, тому що як в людини є поняття що українська культура, то та людина познайомившись зі мною вже завжди буде другом, а як прийде хтось для форми, бо просто випхали по роботі, то навіщо нам обом трати час. Хвилююсь швидше за діток, тих що ідуть вітати, бо це дорога, їм не легко, але ідуть вони з чистою душею, з радістю, відкритими обличчями, бо всі, хто приїдуть – це діти, з якими співпрацював, діти, яких безмежно люблю та поважаю. Кажуть мені, що краще не робити виставку в такий час. Вважаю, що саме в такий час і потрібно робити, сьогодні – коли надзвичайно важко, коли іде війна, коли Україну хочуть розірвати, саме сьогодні надзвичайно важливо пропагувати справжні цінності», – сказав Володимир Козюк.

У програмі відкриття:

– офіційна церемонія підтвердження та вручення дипломів 9 рекордів із галузі мистецтва та історії України Володимира Козюка, які зареєструвала «Книга рекордів України»;

– відкриття художньої експозиції різних періодів творчості Володимира Козюка (близько 100 робіт);

– дефіле кращих зразків сучасного українського одягу від ТМ «РУТА»;

– благодійний аукціон, підготовлений разом з оргкомітетом конкурсу краси «Міс Україна»;

– вітання від «Міні Міс Світу – 2015» Дар`ї Журбенко;

– безкоштовна лотерея з розіграшем картини, ексклюзивної фотосесії та фотоальбомів Володимира Козюка.

Серед запрошених гостей на відкритті: Ніна Матвієнко, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Віктор Бронюк (ТІК), В'ячеслав Узєлков, Наталія Добринська, Остап Ступка, Ольга Сумська, Петро Гончар, Олег Пінчук, Марися Горобець, Сергій Поярков. Ведуча: Анна Заклецька

Виставка відкривається 12 квітня о 17:00 і триватиме з 13 по 20 квітня 2016 року за адресою: вул. Антоновича (Горького), 102-104. Виставка працюватиме щоденно з 12:00 до 20:00. Вхід – безкоштовний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *