Кращий бомбардир в історії чемпіонату України завершив кар’єру і став тренером в Динамо

Новини України

Колишній нападник Динамо, Арсеналу, Чорноморця і Говерли Максим Шацьких оголосив про закінчення професійних виступів і початок тренерської роботи в системі київського клубу.

У коментарях Footboom.com узбецький футболіст повідомив, що допомагатиме іншому екс-гравцю столичної команди Віталію Косовському тренувати команду Динамо 1999-го року народження.

"Давно думав про тренерську роботу. Однак зараз, отримавши мікротравму, остаточно вирішив, що пора вже переходити на іншу діяльність. Поки дивитимусь, вчитимусь і набиратимусь досвіду", – заявив Шацьких.

Повісити бутси на цвях колишнього нападника змусила травма паху, яку для продовження кар'єри треба було оперувати. Але оскільки 37-річний екс-футболіст не мав пропозицій про перехід, то вирішив завершити кар'єру.

При цьому Шацьких, який є кращим бомбардиром в історії чемпіонатів України (124 голи), додав, що не хотів стати телеекспертом, оскільки не бачить себе в цій професії.

Раніше екс-футболіст Говерли повідомив про готовність звернутися до Лозаннського суду з позовом проти ужгородського клубу через непогашену заборгованість перед ним.

У кінці жовтня 2015 року Шацьких отримав офіційний дозвіл на тренерську діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *