У Вінниці з’явиться кінотеатр на сім залів

Новини Вінниці

Скоро у ТЦ «Скайпарк» відкриють ще один кінотеатр у Вінниці. Кінотеатр матиме назву SmartCinema, а розташується його сім залів на 4 поверсі «Скайпарку».

– Поки що кінотеатр не готовий, – розповідає піар-менеджер проекту Марина Ковшуцька. – Зараз ще зводять стіни, готують зали, встановлюють апаратуру. Але ми плануємо відкритися десь у квітні. Що буде в кінотеатрі? За планами, новий кінотеатр стане сучасним “мультиплексом” на сім залів, кожен з яких вмістить 60-70 людей, що загалом – понад 400. Багатозальність дозволяє запропонувати нашим глядачам широкий репертуар фільмів: від 10 картин одночасно в прокаті й серед них буде багато кінопрем’єр. Так, сеанси починатимуться кожні 10-15 хвилин, – розповідає менеджер.

У чотирьох з семи залів буде 3D-кіно. Окуляри для таких фільмів у кінотеатрі будуть продавати, а не давати в оренду.

– Так, людина приходитиме в кіно зі своїми персональними окулярами. Їх ціна – орієнтовно 15 гривень за окуляри з паперовою чи пластиковою оправою, – сказала Марина Ковшуцька.

Також у залах будуть комфортні сидіння, а на останніх рядах – дивани на дві персони. У зоні очікування – кафе-кінобар з попкорном, напоями та іншими смаколиками.

Ще однією “фішкою” SmartCinema стануть онлайн-квитки, котрі на сеанс можна буде купити де завгодно. І це можна зробити до прем’єри.

– Ми впроваджуємо онлайн-покупку квитків, завдяки чому не буде черг перед касою, – каже піар-менеджер. – Електроні квитки не треба роздруковувати. Людина, яка купила квиток в інтернеті, приходить в кінотеатр і на турнікетах сканує його з екрану смартфона. А бронювання можна буде робити навіть за тиждень до початку прем’єри, – розповіла менеджер.

Орієнтовні ціни на квитки вказані на офіційному сайті (http://smartcinema.ua/). За словами піар-менеджера, коли кіно запрацює, ціни можуть знизитися.

Зараз у прайс-листі вказано, що у будні на сеанси до 18.00 квитки на стандартні місця – 50 гривень, а на дивани (на одному місці можуть сидіти дві людини) – 120 гривень. На вихідні звичайні квитки коштуватиме 60 гривень, дивани – 150 гривень. На сеанси після 18.00 у будні дні квітки на звичайні місця та дивани коштують 70 та 150 гривень, у вихідні – 80 та 200 гривень, відповідно.

2 коментарів на “У Вінниці з’явиться кінотеатр на сім залів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *