Поліція припинила службову перевірку Антона Шевцова, бо його звільнено

Новини Вінниці

Національна поліція України припинила службову перевірку щодо колишнього начальника головного управління Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова у зв’язку з тим, що його було звільнено з займаної посади. Про це сьогодні повідомила журналістам голова Нацполіції Хатія Деканоідзе після запуску патрульної поліції у Борисполі, передає кореспондент УНН.

"Ми запустили службову перевірку, але оскільки Шевцов більше не працює в Національній поліції, ми службову перевірку припинили", – сказала Х.Деканоідзе.

Вона також уточнила, що А.Шевцов працював раніше у правоохоронних органах у Чернігові, і був призначений з переведенням. "Важливо знати, що він не пройшов атестацію в той час, коли ми призначили (А.Шевцова – ред.) у Вінницю", – зазначила керівник Нацполіції.

Нагадаємо, 14 березня голова Нацполіції Хатія Деканоідзе задовольнила рапорт про відставку Антона Шевцова з посади начальника ГУ НП України у Вінницькій області.

Як передавав УНН, 10 березня активісти Автомайдану із 10 міст України вимагали відставки начальника ГУ НП Вінницької області Антона Шевцова та його новопризначеного заступника на час проведення перевірки причетності вищезазначених посадовців до сепаратизму.

17 березня Співробітники Служби безпеки України затримали колишнього керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова, який намагався втекти до Росії. Стосовно нього зареєстроване кримінальне ККУ (державна зрада).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *