У Бершаді знову хочуть перекривати дорогу – через керівника райлікарні

Новини Вінниці

За тиждень активісти Самооборони кільканадцяти районів мають намір перекрити в Бершаді дороги. Повномасштабною акцією протесту висловлюватимуть недовіру головному лікарю Бершадської окружної лікарні інтенсивного лікування.

Про це повідомив прес-секретар місцевого міжрайонної громадського формування "Народна самооборона" Сергій Рижавський, пише УНН-Центр.

"Представники кількох осередків "Народної самооборони" з Вінниці, Умані, а також Тульчинського, Теплицького, Чечельницького, Бершадського районів 23 березня провели перед будівлею райдержадміністрації попереджувальну акцію протесту проти діяльності головного лікаря Бершадської окружної лікарні інтенсивного лікування. Ми просто тихо, без гучномовців та гасел постояли. Таким чином, висловили незадоволення рівнем медичного обслуговування в Бершадській окружній лікарні інтенсивного лікування та виступили проти корупції в лікарні, яку очолює В.Залецький. Якщо не буде належним чином проведена перевірка та не будуть прийняті міри до керівника медзакладу, через сім днів на вимогу громадськості ми перекриємо автошляхи у Бершаді. Нас підтримають активісти Самооборони не лише з районів Вінниччини", – зазначив Сергій Рижавський.

До слова, проти Залецького Бершадська "Нарордна самооборона" виступає з 2014 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *