У Вінниці на Пирогова сталася смертельна ДТП – водій від удару вилетів з машини

Новини Вінниці

На вулиці Пирогова в районі Електромережі сталася смертельна аварія – зіткнулися "BMW" та "ВАЗ 2104". Від сильного удару водій "Жигулів" вилетів з автівки. Вижити йому не вдалося. Водія та двох пасажирів іномарки госпіталізовано каретою "швидкої".  Дорогу від перехрестя вулиць Пирогова-30-річчя до Електромережі перекривали більше трьох годин.

"Я йшов по тротуару, та зупинився аби пропусти "Жигулі", що збиралось повернути. З верху на великій швидкості їхало "БМВ", яке занадто пізно почало гальмувати, та на високій швидкості врізалось у машину. Від удару водій "Жигулів" вилетів на узбіччя. Машини ще пару секунд крутилися на місці. Від шоку, я не міг зрушити з місця. До загиблого побігли люди, намагалися йому допомогти. Та було видно, що він мертвий" – розповів очевидець аварії Олександр кореспонденту Gazeta.ua.

Уламки автомобілів були розкидані по всій дорозі. Від таких ушкоджень на дорогу розлилося пальне, тож рух транспорту довелося перекрити. Забирати розтрощені автомобілі приїхав евакуатор.

Поліція встановлює причини ДТП. Порушено кримінальне провадження фактом ДТП, що призвело до смертельних наслідків.

1 коментар на “У Вінниці на Пирогова сталася смертельна ДТП – водій від удару вилетів з машини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *