Секс-іграшки, гроші та наркотики знайшли у «публічному домі», влаштованому вінничанкою в квартирі

Новини Вінниці

Вінницькою місцевою прокуратурою спільно з Вінницьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області викрито «будинок розпусти», який успішно функціонував в житловій квартирі вінничанки.

Законодавством України передбачено досить суворе покарання за вчинення злочинів проти громадського порядку та моральності, до яких і належить створення або утримання місць розпусти.

Так, спільними зусиллями Вінницької місцевої прокуратури та Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області викрито вінничанку, яка, облаштувавши помешкання власної квартири, створила у ній «будинок розпусти».

Жінка, створивши особисту сторінку на декількох сайтах,  успішно розповсюдила у всесвітній мережі Інтернет оголошення про надання нею послуг сексуального характеру за грошову винагороду в розмірі 1 200 грн за  годину. Рекламуючи обсяг та спрямованість своєї діяльності, вона опублікувала вартість та повний перелік послуг, які могли надаватись.

Із метою припинення протиправної діяльності правоохоронцями 17 березня у квартирі зловмисниці проведено санкціонований обшук, в ході якого вилучено низку речей, що підтверджують стале функціонування «будинку розпусти». Серед вилученого були гроші, банківські картки, комп’ютерне обладнання, мобільні телефони, сексуальні іграшки та інші засоби, які використовувались при обслуговуванні клієнтів.

Крім того, в ході обшуку вилучено порошкоподібну речовину, за зовнішніми ознаками схожу на амфетамін, яку направлено на криміналістичне дослідження.

За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 302 КК України – створення або утримання місць розпусти та за ч. 1 ст. 309 КК України – незаконне зберігання психотропних речовин. На даний час досудове розслідування триває.

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Вінницької місцевої прокуратури Іван Криворучко, відповідно до санкцій статті 302 та 309 Кримінального кодексу України організаторці «місця відпочинку» загрожують покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Павло Кравчук, прокурор Вінницької місцевої прокуратури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *