7 нових автівок вінницьких поліцейських охорони освятили перед виїздом на чергування

Новини Вінниці

7 сучасних автомобілів "Рено Логан" поповнили автопарк вінницьких поліцейських охорони. Автівки, оснащені системами GPS-навігації та ІР-камерами для архівації відеозаписів, поліпшать виконання завдань поліцейських з охорони приватної та державної власності.

Заступник начальника Департаменту поліції охорони Нацполіції України Володимир Семенина, заступник начальника поліції Вінниччини Руслан Мороз та керівник управління поліції охорони у Вінницькій області Сергій Голодюк вручили сучасні машини сімом екіпажам поліцейських груп реагування.

В свою чергу заступник начальника ГУНП Вінницькій області Руслан Мороз підкреслив, що служба поліції охорони є провідною у сфері надання охоронних послуг населенню. Крім того, групи реагування поліції охорони знаходяться в системі єдиної дислокації сил та засобів вінницької поліції, що дає змогу ефективніше протидіяти вуличній злочинності.

– З дозволу Департаменту поліції охорони нам були виділені кошти на оновлення автопарку. Придбали 7 нових сучасних економічних машин "Рено Логан". Вони оснащені заводським газобалонним обладнанням. Це дасть змогу зменшити витрати на паливо, ремонт та зменшити час прибуття на виклики та спрацювання сигналів тривоги, – розповідає начальник поліції охорони Вінниччини Сергій Голодюк.

Автомобілі, які сьогодні виїдуть на перше чергування освятив настоятель храму святого великомученика Дмитрія Солунського отець Сергій, а поліцейські-охоронці отримали благословення на початок нової справи.

Заступник начальника Департаменту поліції охорони Нацполіції України Володимир Семенина побажав вінницьким поліцейським охорони успіху, зберегти та примножити довіру, якою сьогодні користуються у громадян, та завжди неушкодженими повертатися додому.
Сьогодні управлінням поліції охорони у Вінницькій області охороняється 11 700 об’єктів державної та приватної власності. З початку 2016 року під охорону взято 364 нових об’єктів, половина з яких – це квартири та будинки вінничан. Охорона здійснюється 23 групами реагування, які у цьому році здійснили понад 3 000 виїздів і затримали 176 правопорушників на місцях скоєння злочинів. Час прибуття поліцейських груп реагування на сигнал тривоги 2-4 хвилини.

За інформацією: Відділ комунікації ГУНП
у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *