Що зробити, щоб вінничани почувалися захищеними, обговорювали поліцейські

Новини Вінниці

Сьогодні в Головному управлінні поліції відбулась розширена нарада за участі керівництва вінницької поліції, начальників галузевих служб, міських та районних підрозділів поліції, на якій йшлося про заходи з протидії злочинності та пріоритетні завдання .

В ході наради підвели підсумки комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання території області, яке тривало з  1 по 20 березня. За цей час було викрито 75 фактів незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою, 12 наркозбутів, розшукано та затримано 26 злочинців, на профілактичний облік поставлено 366 осіб, на правопорушників складено понад 4 тисячі адміністративних протоколів.

Т.в.о. начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос поставив завдання підлеглим  щодо посилення протидії вуличній злочинності, вилучення зброї,  боротьби з торгівлею наркотиками, викорінення підпільного грального бізнесу, протидії незаконним валютним операціям.

Усі зусилля поліції мають бути направлені на те, аби мешканці Вінниччини почувалися захищеними.

Описание: Описание: C:\Users\ANNA\Desktop\IMG_0062-1.jpgНажмите и перетащите

 Юрій Педос наголосив на персональній відповідальності кожного керівника за належний рівень організації профілактичної роботи та заходів з розкриття скоєних правопорушень.

За інформацією: Відділ комунікації ГУ Нацполіції

у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *