Інвестори вкладуть у нову лінію “Барлінека” $20 млн і створять ще 300 робочих місць, – Петро Порошенко

Новини Вінниці

Сьогодні, 22 лютого, в ході робочої поїздки до Вінниці, Петро Порошенко відвідав польсько-українське підприємство по виготовленню паркетної дошки «Барлінек». Президент мав розмову із керівництвом підприємства і польськими інвесторами та зустрівся з виробничим колективом.

«Хочу вам повідомити, що за дорученням, яке я дав голові обласної адміністрації, були проведені переговори з польським інвестором і прийнято рішення найближчим часом розпочати будівництво нової черги з виробництва паркету, яке створить ще 300 додаткових робочих місць. Це буде своєрідним символом того,що в Україні економіка відроджується» – зазначив Глава держави.

За словами Президента, польські інвестори мають наміри вкласти у це виробництво близько 20 мільйонів доларів:

«Мені надзвичайно приємно було почути, що налагоджена тісна співпраця з обласною державною адміністрацією: питання, які виникають, вирішуються дуже швидко, адже в області створений сприятливий інвестиційний клімат».

Торкаючись змін, ініційованих ним в частині децентралізації, Президент зауважив, що це робилося для того, щоб вінницький бюджет, бюджети інших областей отримали додатковий ресурс, який би могли використовувати для розвитку на свій розсуд: «Саме Вінниця, а не київські чиновники, буде визначати куди і яким чином витрачати ці кошти: де будувати дороги, де освітлення, а де ремонтувати школи чи дитячі садочки».

Президент також відповів на запитання представників трудового колективу, які стосувались належного вшанування на рівні держави воїнів-вінничан, що проявили мужність і героїзм під час антитерористичної операції та медичної реформи на прикладі обласної дитячої лікарні.

1 коментар на “Інвестори вкладуть у нову лінію “Барлінека” $20 млн і створять ще 300 робочих місць, – Петро Порошенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *