На Вінниччині розстріляли двох далекобійників зі Львова та авто підприємця

Новини Вінниці

21 лютого в с. Зарванці Вінницького району поблизу автозаправки невідома особа нанесла кульові поранення двом далекобійникам. У Тульчинському районі невідома особа здійснила постріли поприпаркованій автівці місцевого підприємця. Над розкриттям цих правопорушень працюють посилені слідчо-оперативні групи.

У Вінницькому районі близько 13.30 невідомий чоловік з пристрою для відстрілу гумових куль наніс поранення двом далекобійникам зі Львова. З місця пригоди зловмисник втік на невстановленій автівці. Потерпілі з непроникаючими пораненням різних частин тіла госпіталізовані до лікарні.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство з застосуванням зброї). За таке правопорушення передбачене покарання до 7 років позбавлення волі.

Близько 21.00 поблизу с. Суворівське Тульчинського району невідома особа здійснила постріли по автівці місцевого підприємця, яка стояла на узбіччі дороги. Пострілами було пошкоджено лобове та переднє пасажирське скло машини.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 15. ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Над розкриттям обох злочинів працюють посилені слідчо-оперативні групи з числа найкращих фахівців слідчого управління обласної поліції Вінниччини.

За інформацією: Відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *