Бійці АТО передали подяку вінницьким священикам

Новини Вінниці

Під час засідання єпархіальної ради Вінницької єпархії Святослав Верлан вручив священикам єпархії – протоієрею Анатолію Кузнєцову та протоієрею Олексію Волкову подяку від командування батальйону 30-ої окремої механізованої бригади.

Про це повідомили у прес-службі єпархії.

У розташування цієї бригади священики з Вінниці приїздять щоразу, коли відвідують зону АТО. Отці Олексій та Анатолій спілкуються з військовими, моляться разом із ними, діляться з бійцями одягом, їжею, медикаментами, зібраними парафіянами Вінницької єпархії.

У подяці написані слова від імені воїнів на адресу вінницьких священиків-волонтерів: “Ваша турбота та самовідданість в підтримці воїнів-захисників надає нам сили та морального духу міцно стояти на захисті рубежів своєї землі. Ваш неоціненний вклад в обороноздатність цінить і шанує кожен солдат, якому так необхідна клопітка робота по забезпеченню нашої життєдіяльності в умовах бойових дій”.

Наступну поїздку в зону АТО і в тому числі до бійців 30-ої бригади отець Анатолій Кузнєцов планує на 28 лютого. Він планує привезти традиційну допомогу для воїнів, до збору якої долучилися й інші священики Вінницької єпархії, а також подарунки для бійців від митрополита Вінницького і Барського Симеона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *