313 людей в Україні померли від грипу з початку епідсезону

Новини України

Із початку епідемічного сезону від грипу в Україні померли 313 осіб, серед яких п'ятеро неповнолітніх та двоє вагітних. Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я, пише ТСН.

"Найбільша кількість летальних випадків в Одеській області – 40 випадків, місті Києві – 37, в областях Черкаській – 22, Донецькій – 24, Львівській – 18", – йдеться у повідомленні.

Найвищий показник захворюваності зафіксовано серед населення Київської області та Києва, де перехворіло відповідно 16,9% та 13,5%. Водночас найменша кількість людей, які захворіли на грип, – у Закарпатській (6,4%) та Харківській (4%) областях.

Як зазначається, загалом з початку епідемічного сезону (28 вересня 2015 року) в Україні зареєстровано 3,8 млн хворих на грип та ГРВІ, наразі перехворіло 9,6% населення. "Станом на 17 лютого в окремих регіонах введено обмежувальні протиепідемічні заходи або припинено навчання у 100 та відновлено заняття у 11 тис. 129 дитячих навчальних, загальноосвітніх та позашкільних закладах", – додали у МОЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *