У парламенті запропонували переголосувати резолюцію недовіри уряду

Новини України

У Верховну Раду на розгляд внесли два проекти постанов щодо скасування результатів голосування 16 лютого за резолюцію недовіри Кабінету міністрів України. Про це йдеться на сайті парламенту, передає УНН.

Один проект постанови про скасування результатів голосування Верховної Ради України від 16 лютого 2016 року за проект постанови про відповідальність Кабінету міністрів (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету міністрів України) та проведення повторного голосування зареєстровано у ВР під №4093 від 17 лютого народними депутатами Ігорем Луценком і Оленою Сотник.

Інший проект постанови про скасування результатів голосування Верховної Ради України від 16 лютого 2016 року за основу та в цілому проекту постанови про відповідальність Кабінету міністрів України (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету міністрів України) і новий розгляд проекту згідно із процедурою, передбаченою законом про регламент Верховної Ради внесено до парламенту під №4092 від 17 лютого нардепами Дмитром Добродомовим, Олегом Мусієм, Богданом Матківським і Андрієм Антонищаком.

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада України не підтримала постанову про висловлення недовіри Кабінету міністрів України.

За резолюцію про недовіру Кабінету міністрів України проголосувало 194 народних депутатів.

Водночас, депутати визнали незадовільною роботу уряду у 2015 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *