Вінницькі правоохоронці вшанували пам’ять загиблого під Краматорськом товариша

Новини Вінниці

10 лютого 2015 року під час обстрілу бойовиками м. Краматорська загинув старший інспектор з особливих доручень відділу дільничних інспекторів міліції Денис Жембровський. Сьогодні, у річницю загибелі, пам’ять міліціонера прийшли вшанувати його колеги та побратимі 9 зведеного загону вінницьких правоохоронців, з якими Денис ніс службу на сході країни.

На Алеї Слави Центрального міського кладовища, де похований Денис Жембровський, зібралися рідні, друзі та колеги, аби згадати та вшанувати його пам’ять. Рік тому 33-річний майор міліції загинув в зоні АТО внаслідок прямого влучання снаряду на територію дислокації вінницького зведеного загону.
Це було друге відрядження Дениса на Схід України, і за кілька днів він мав повернутися додому.
Бійці 9-го зведеного загону, з якими Денис ніс службу у Краматорську, передали рідним загиблого побратима прапор загону, який незабаром буде встановлений біля його могили.

Денис Жембровський присвятив службі в міліції 17 років, починав рядовим дільничним, очолював міліцію громадської безпеки Тиврівського райвідділу міліції. Згодом перспективному офіцеру доручили відповідальну ділянку роботи в Управлінні громадської безпеки, він працював старшим інспектором з особливих доручень відділу дільничних інспекторів.

Денис був добрим сином, люблячим чоловіком, надійним товаришем, життєрадісною людиною. Колеги по службі цінували його за оптимізм, добру вдачу, товариськість.

Денису Жембровському посмертно присвоєно звання підполковникa міліції та нагороджено Орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

За інформацією: Відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *