У Вінниці визначають, які транспортні зупинки перейменовуватимуть

Новини Вінниці

У Вінниці низка зупинок громадського транспорту змінить  назву. Їх перейменують відповідно до тих вулиць, які наприкінці минулого року перейменовано в рамках виконання законодавства про декомунізацію.

Департамент енергетики, транспорту та зв’язку готує проект відповідного рішення виконавчого комітету. Після його затвердження  КП «Вінницька транспортна компанія» виконає відповідний комплекс робіт. Планується замінити написи на самих зупинках, вказати нові назви вулиць на всіх інформаційних щитах з розкладом руху, замінити схеми руху громадського транспорту, які розміщені на посадочних павільйонах.

Окрім цього, вже у лютому в трамваях, тролейбусах та автобусах на кожній зупинці лунатиме нове звукове оповіщення. Це допоможе вінничанам швидше звикнути до змін назв вулиць та запам’ятати їх. 

Нагадаємо, 25 грудня минулого року Вінницькою міською радою на виконання  Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» було перейменовано 135 вулиць та провулків

За інформацією: Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *