Начальником Вінницького відділу поліції призначено Анатолія Присяжнюка

Новини Вінниці

Нового керівника представив особовому складу поліції м. Вінниці т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Сергій Кримчук та секретар міської ради Павло Яблонський.

Анатолій Віталійович Присяжнюк народився 3 березня 1979 року в с. Куна Гайсинського району.Службу в органах внутрішніх справ України розпочав у липні 2000 року на посаді старшого інспектора дорожньо-патрульної служби взводу окремого батальйону ДПС ДАІ УМВС у Вінницькій області.

За роки служби зарекомендував себе як професіонал своєї справи, принциповий керівник.

З 2004 року працював на керівних посадах в державтоінспекції м. Вінниці, з грудня 2014 – заступником начальника УДАІ УМВС у Вінницькій області, з листопада 2015 року – очолював відділ управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Декілька днів тому Анатолій Присяжнюк повернувся з зони АТО, де був керівником зведеного загону вінницьких поліцейських.

Новопризначений керівник підполковник поліції Анатолій Присяжнюк подякував за довіру й висловив впевненість, що працівники відділу докладуть максимум зусиль, аби належним чином забезпечувати правопорядок у Вінниці.

За інформацією Відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області

10 коментарів на “Начальником Вінницького відділу поліції призначено Анатолія Присяжнюка

  1. Це найбільша помилка для усього міста. Він був начальником ДАІ міста, коли по центральним вулицям де рух заборонено їздили всі хто бажав. Таке саме питання було і з незаконними парковками. Його підлеглі, зовсім не виконували свої обов’язки. Був він і заступником начальника обласного ДАІ, те саме відбувалось і там. Для міста Вінниці таке призначення це ганьба і катастрофа. Таких фахівців не призначати потрібно, а звільняти в народне господарствою.

  2. количество взяток за прошлые годы не прикроет нмкакое ато вор вор и вор садить таких надо публично

  3. на мою думку йому рано керувати поліцією міста, так я згоден що він хабарник, також спілкувався з людьми з якими він працював всі на нього скаржаться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *