Водіїв попередили про погіршення погодних умов

Новини України

 Водіїв попередили про погіршення погодних умов в Україні. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Сумській області.

За повідомленням Гідрометцентру України, 11 січня, вночі на території Україні, крім північно-східних областей, спостерігаються сильні опади: мокрий сніг із переходом в дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. У південній частині місцями туман, видимість 200-500 м, вдень у Карпатах та на Закарпатті сильні опади. На дорогах північної половини України ожеледиця.

Працівники поліції звернулись до учасників дорожнього руху з проханням дотримуватися Правил дорожнього руху. В умовах снігопаду чи дощу необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостам та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. А при зупинці слід включати аварійну світлову сигналізацію.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, необхідно викликати на допомогу поліцію або аварійні служби.

Окрім того, працівники поліції рекомендували водіям під час ускладнення погодних умов утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *