Автобус, мінівен та легковик зіткнулися у Вінниці

Новини Вінниці

У Вінниці вчора, 10 січня, по вул.Лебединського сталася ДТП за участі буса, легкового автомобіля та автобуса. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 січня. Автомобіль "RENAULT Master", яким керував житель міста Вінниці 1975 року народження, рухався із Островського по вул.Лебединського в бік Немирівського шосе. Попередньо, водій не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із автомобілем "ВАЗ 21703". Згодом було допущено зіткнення з автобусом, який рухався в бік вул.Островського. За кермом автобуса перебував водій із Погребищенського району", – розповіла начальник відділу Анна Олійник.

Внаслідок аварії постраждав 50-річний водій "ВАЗ 21703". Його госпіталізували до хірургічного відділення із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Винуватцю ДТП передбачено покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *