До посипання вінницьких доріг залучили 22 одиниці техніки

Новини Вінниці

Сьогодні з самого ранку у Вінниці пішов сніг. Працівники комунальних служб одразу взялися за роботу. На вулицях міста працювало 22 одиниці техніки та 55 працівників, повідомили у прес-службі Вінницької міськради.

"Спершу вони посипали протиожеледними матеріалами дороги, зупинки громадського транспорту та пішохідні зони, а потім почали розчищати сніг. Такий підхід до прибирання вулиць найбільш оптимальний, бо коли йде сніг досягнути бажаного результату неможливо. Тому наше завдання – посипати вулиці, щоб не допустити намерзання та утворення товстого шару льоду. А коли опади припиняються, техніка розпочинає розчищати дороги та тротуари від утвореної снігової "каші", – розповів начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства міської ради В’ячеслав Хілінський.

Для прибирання прибудинкових територій (посипка протиожеледними матеріалами, розчистка проїздів та проходів у дворах) було задіяно теж 22 одиниці техніки. Також до роботи залучили більше 600 двірників ЖЕКів.

За інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології, на Різдво, 7 січня, у місті очікується потепління, температура буде близько нуля, ймовірно, йтиме дощ. Така погода протримається орієнтовно до 15 січня, потім прогнозується знову похолодання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *