Перший Кубок Федерацiї шашок Вінниччини виборов Денис Шкатула

Новини Вінниці

На завершення спортивного року у Вiнницi вперше вiдбувся турнiр з шашок-100 «Кубок Федерації шашок Вінниччини».

Участь за персональними запрошеннями взяли 9 найсильнiших гравцiв Вiнницi. За iнiцiативи Андрiя Щербатюка – Президента ФШВ, цим святковим турнiром шашкiсти областi підсумували 2015 рiк.

Змагання за почесний кубок вiдбувались з використанням сучасних електронних годинникiв з контролем часу 10 хвилин на партiю + 10 секунд за кожний хiд. Пiсля змагань у двох групах, що принесли несподiванi та навiть сенсацiйнi результати, за регламентом, був проведений плей-офф раунд (пiвфiнали та фiнали) для визначення пiдсумкових результатiв. Все це виглядало надзвичайно динамiчно та весело.

Рейтинг-фаворит змагань Денис Шкатула пiдтвердив свiй клас, перемiгши у фiнальному двобої Олега Абрамова та здобувши перший Кубок Федерацiї.

Молодий Вiталiй Луценко,  учасник фiналу Чемпiонату України-100, посiв третє мiсце, подолавши Сергiя Юрченка. Обидва в груповому раундi залишили позаду себе досить сильних гравцiв. У плей-офф за 5-8 мiсце Микола Степанюк випередив Василя Пiкiняра, Дмитра Мариненка та Юрiя Синявського. Призери змагань отримали медалі та солідні грошові призи.

За інформацією: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *