Весняний фоторепортаж: в різних мікрорайонах Вінниці почали розквітати сакури та магнолії

Новини Вінниці Топ Фото дня

В другій половині квітня, незважаючи на ще доволі «не весняні» погодні умови, в різних мікрорайонах Вінниці почали квітнути сакури та магнолії. Зокрема, кілька дерев розквітнули по вулиці Порика, на Майдані Незалежності неподалік міської ради та біля «ПетроЦентру», де біля реконструйованої будівлі були висаджені білі магнолії.

Вінниця.ОК підготувала невеликий «весняний» фоторепортаж з різних локацій Вінниці.

Перша зупинка ‒ вулиця Порика. Тут вже розквітнули кілька японських вишень. Решта дерев ‒ лише починають вкриватися білим та рожевим цвітом.

В теплі дні тут регулярно зупинялися фотографувалися перехожі вінничани. І навіть деякі «медійні» особистості. Зокрема, фото із сакурами на Порика опублікувала на своїй сторінці в Instagram телеведуча та блогерка Леся Нікітюк.

Також почали розквітати дерева на Майдані Незалежності біля Вінницької міської ради. Власне, скоріше дерево, адже на 23 квітня лише одна сакура вкрилась біло-рожевим цвітом.

А от білі магнолії біля «ПетроЦентру» на проспекті Коцюбинського вже почали відцвітати ‒ білі пелюстки вже осипаються з дерев.

Насправді, зараз поки невідомо, як дерева, які тільки-тільки почали «прокидатися» після зими, переживуть прийдешні заморозки і чи довго вдаться вінничанам милуватися ними. Адже зазначимо, що раніше рятувальники Вінниччини попереджали про заморозки на 24-27 квітня. В суботу, 24 квітня, в першій половині дня у Вінниці пролітав мокрий сніг.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *