Вінницькі нацгвардійці вакцинуються разом з родинами

Новини Вінниці

Нацгвардійці військової частини  3008 вакцинувалися проти дифтерії. Щеплення отримали як офіцери, разом із командиром частини, так і солдати контрактної та строкової служби. Підтримали ініціативу і рідні військових.  

  • Єдиний спосіб не захворіти – це щеплення. При чому вакцинуватися від дифтерії необхідно – кожні 10 років. Це захист нацгвардійців. Наші військовослужбовці несуть службу за межами частини та знаходяться в постійному контакті з цивільним населенням. Вакцина страхує від ускладнень або смерті. Звичайно, вакцинація в Україні справа добровільна, але ми працюємо над тим, щоб максимально провести вакцинацію серед строкової та контрактної служби, – розповідає командир частини Володимир Джула, який вакцинувався першим

Заступник командира, підполковник Дмитро Сьомак прийшов вакцинуватися разом із дружиною. Подружжя вважає – це єдиний метод захиститися від недуги.

  • У нас у родині всі вакциновані – ми з дружиною, обов’язково діти. Вакцинування – це перш за все той профілактичний захід, який необхідно проводити за для захисту людського організму з метою підтримання високого рівня бойової та професійної готовності для військовослужбовців. Адже здоровий військовий колектив – це запорука успішного виконання службово-бойових завдань, – каже підполковник

За словами начальника медичної служби, капітана Валима Кириченко, добровільна вакцинація проти дифтерії у військовій частині розпочалась  у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в регіоні.

За матеріалами пресслужби військової частини 3008

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *