Історіями успіху у Вінниці ділилися кращі ресторатори та готельєри України

Новини Вінниці

Сьогодні, 14 вересня,  у Вінниці в Галереї «Інтершик» зібралися успішні й готельєри України. Вони ділилися своїми історіями, обговорювали тренди та прогнози розвитку галузі.

Спікерми заходу виступили:  Дмитро Борисов – власник та бренд-шеф однойменної мережі ресторанів Дмитра Борисова, м.Київ; Оксана Черепанич – перший шеф-кухар «Криївки»,  технолог громадського харчування, консультант у сфері Horeca, власниця та засновниця бренду «GREHORI TEXTILE», м.Львів; Яна Дімітрова  –  керівник сім`ї ресторанів "Гойра Груп, м.Чернівці; Сергій Герасимов – співласник «Мигово», «Карпатські барви» та «Арніка»м. Чернівці;  Косенко Юлія – керуюча Сімейним готелем Happy INN (Одеська обл), співвласник Bee Smart, власник консалтингового компанії HoReCa Keys, м.Київ; Іван Плачков – винороб,  засновник ТМ «Колоніст», президент асоціації Українське бюро винограду і вина, Член Європейської асамблеї професіоналів вина, Міністр енергетики (2005-2006рр), м.Одеса.

Під час зустрічі  «Подільську кухню» презентувала Олена Павлова.  Бізнес-тренер та коуч Людмила Калабуха відкрила  секрети успішних комунікацій. Про «Безпеку та стандарти в бізнесі напрямку HoReCa»  розповів Андрій Валовий, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група».

На завершення зустрічі Дмитро  Борисов  ознайомив присутніх із принципами побудови успішних концепцій.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *