Мауріцціо приїхав до Вінниці більше 20 років тому і тут залишився. Він створив власне виробництво сиру.
– Тут все робиться руками, ніяких машин, і в маленькій кількості, адже тільки так можна контролювати якість продукту, – розповіає Мауріцціо.
Цей чоловік з династії сироварів, в Італії мав власний цех, який отримав у спадок від батьків. Каже, що потрібно все робити з любов'ю "так краще виходить, якщо ти робиш не тільки заради грошей".
А далі ще смачніше – шашлик у тісті від вінницьких грузинів. Ніно переїхала у Вінницю з Тбілісі чотири роки тому. Вона знає насмачніші рецепти грузинських хачапурі, кубдарі та шашлика у тісті. Детальніше у відеосюжеті:
За інформацією: 1+1