PlayStation 3: особливості кожної з моделей

Новини Вінниці Статті

Хоча PS3 випущена досить давно, є чимало охочих придбати її. Після виходу наступних моделей вартість на цю консоль помітно знизилася. В інтернет-магазині RetroMagaz можна купити її за прийнятною ціною. Перш ніж перейти до покупки, необхідно дізнатися відмінності між наявними версіями. Всього є три варіанти: Fat, PS3 Slim і Super Slim.

Моделі ПС3

Найпершою світ побачила версія Fat. Вже з назви зрозуміло, що пристрій досить масивний. Додатковий чіп робить можливим запуск ігор з PS1 та PS2. Консоль могла встановлюватися горизонтально чи вертикально, а її накопичувач складав від 20 до 60 GB. Деякі перші моделі мали картридери, але пізніше від них відмовилися.

Мабуть, найцікавішою консоллю генерації стала версія Слім. Вона отримала:

  • • зменшені на третину габарити;
  • • меншу на 36% вагу;
  • • на 33% знижене споживання електроенергії;
  • • жорсткий диск мав максимальний об’єм 320 Гб.

Крім того, вдосконалився процесор та система охолодження. Що стосується сумісності з іграми попередніх поколінь, то власники мають змогу грати тільки в цифрові варіанти ігор з ПС1.

Супер Слім – найдешевша версія ПС3. Ціна додатково знижується через використання бюджетних матеріалів та електроніки. Модель випускалася вже перед виходом наступного покоління, а з її особливостей можна виділити хіба що накопичувач на 500 Гб.

Який варіант вибрати

Версія Fat сподобається тим, хто любить грати в ігри ПС1 та 2. Але цей варіант має певну особливість: при тривалій роботі видають розповсюджену помилку графічного чіпа через недосконалість системи охолодження, яку називають «жовтий вогонь смерті».  

Супер Слім – найдешевший варіант, але його корпус виготовлено з бюджетних матеріалів. Через це лоток для завантаження диска швидко виходить з ладу.

Таким чином, оптимальний варіант для покупки – ПС3 Слім. Вона має приємний дизайн, а також ряд удосконалень та виправлень. Саме ці недоліки призводили до виходу з ладу версії Fat. Замовити цю ігрову консоль за дуже вигідною ціною можна в інтернет-магазині RetroMagaz.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *