Захід відбудеться 9-10 жовтня. Тут заплановано фудкорт вінницьких гастрозакладів, ярмарок місцевих виробників, майстер-класи та дегустації, кулінарні змагання та багато іншого. Про це повідомляє Вінницька міська рада.
Організаторами та ідейними натхненниками фестивалю «проСАЛО і доСАЛА» стали Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль», Клуб подільської кухні та Вінницька міська рада. Захід проходитиме на відкритому повітрі з дотриманням усіх вимог.
На фестивалі буде кілька локацій та видів дозвілля: ярмарок, лекції та презентації, розваги для дітей, майстер-класи та дегустації, кулінарні змагання та концертна програма. Учасники фестивалю дізнаються більше про рецепти подільської кухні та корисні властивості місцевих продуктів, відкриють для себе цілий спектр цікавих ресторанів Вінниці.
Також підтримають локальних підприємців, зокрема малі господарства та крафтові виробництва. Допоможуть поширювати культуру споживання їжі та напоїв з увагою до традицій та побачать, як все це можна поєднати з сучасними форматами.
Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці