У Німеччині чоловіка, який годував колег отруєними сендвічами, засудили довічно

Новини Світу

У Німеччині чоловіка засудили до довічного ув’язнення за отруєння сандвічів для своїх колег ртуттю та іншими речовинами протягом декількох років, внаслідок чого одна людина перебуває у комі, у ще двох серйозно постраждали нирки. Про це інформує CBC News.

  • У четвер суддя регіонального суду у Білефельді, на захід від Берліна, визнав 57-річного підсудного винним у замаху на вбивство та засудив його до максимально можливого терміну покарання, – йдеться у повідомленні.

Чоловік, який був ідентифікований лише як Клаус О. у відповідності з німецькими правилами конфіденційності, був заарештований у травні після того, як відео спостереження виявило, що він поклав підозрілий порошок у бутерброд свого колеги у місті Шлосс-Холте-Штукенброк. Поліція заявила, що порошок містив ацетат свинцю “у кількості, яка була б достатньою, щоб викликати серйозне пошкодження внутрішніх органів людини”.

Поліція спочатку підозрювала, що підсудний пов’язаний з передчасною смертю 21 людини у 2000 році, але не було доведено, що хто-небудь із загиблих людей отруївся цією речовиною.

Коли поліція обшукала будинок підозрюваного, вона знайшла примітивну хімічну лабораторію у підвалі та речовину, яку суддя Георг Циммерман назвав “більш небезпечною, ніж всі бойові хімічні речовини, що використовувалися під час Другої світової війни.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *