«Відьма», яка за 5 мільйонів «зняла порчу» з вінничанки, два місяці проведе у СІЗО

Новини Вінниці

У Вінниці відбулося підготовче судове засідання щодо жінки, яка підозрюється у шахрайстві в особливо великих розмірах. 51-річній Фатімі Сандуленко, яка за 5 мільйонів гривень «зняла порчу» з вінничанки, продовжили термін запобіжного заходу. Наступні два місяці вона проведе у СІЗО.

За версією слідства, у листопаді 2018 року Сандуленко сказала перехожій, що її родині «пороблено», чим не на жарт налякала жінку. Щоб «зняти прокляття», підозрювана наказала  довірливій жертві винести з оселі усі коштовності та гроші. За деякий час потерпіла отямилась та усвідомила, що віддала шахрайці золото та готівку на п’ять мільйонів гривень.

Втім, підсудна свою провину заперечує:

  • Я хочу довести те, що нічим не образила потерпілу, я її не знаю. Прошу надати мені таку можливість, хочу бути на свободі, – сказала вона у залі суду

Додамо, що Фатіму Сандуленко звинувачують за ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману  (шахрайство), вчинене в особливо великих розмірах). За таке правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк  від 5 до 12 років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *