На Вінниччині мисливці та рибалки зі всієї України влаштували змагання

Новини Вінниці

Вполювати дичину та досхочу порибалити на Вінниччину приїхали мисливці та рибалки зі всієї України. У селі Кучери (Калинівський район) вони  влаштували своєрідні змагання: хто більше вполює качок та хто наловить найбільше коропів та карасів. Здобич із собою не забирали. Просто неба готували смачнющу юшку та шашлики. 

Рибалка Олександр Яковенко приїхав із Черкаської області. Впіймав десяток карасів. Каже, що клює на опариш, черв’яка та кашу. За його словами, тим, хто ловить коропа, щастить менше: майже десятикілограмові рибини зриваються зі спінінгів та вудок.

Мисливці ж стверджують, що їх цікавить не стільки здобич, як сам процес. Так, Віктор Гаврищук полювати приїхав із Хмельниччини.

Готуєшся їхати на полювання, тому що буде зорька, і в  результаті вже маєш гарний, позитивний настрій не тільки на один день,каже Віктор.

Віктор Руденко,  співорганізатор змагань, розповідає:

На Вінниччину приїхали хто з чим – хтось з рушницями, хтось зі спінінгами,  хто з вудками, а хто просто так їде, просто відпочити, поспілкуватися.

Такі змагання мисливців та рибалок  на Вінниччині пройшли вперше. До них учасники готувались майже рік. Деталі обговорювали у власній групі в соцмережі. Хто більше впіймав риби та вполював дичини – був нагороджений призами.

Мисливці отримали  патронташі, рибалки –  вудочки та термоси,уточнює Володимир Безуглий, організатор змагань.

Наступного року мисливці та рибалки  знову планують влаштувати змагання в цьому ж місці. А нині вже  готуються до  полювання на парнокопитних.

1 коментар на “На Вінниччині мисливці та рибалки зі всієї України влаштували змагання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *