Вінничанка, яку розстріляли біля залізничного вокзалу, працювала в МПМ «Зоря»

Новини Вінниці

21 серпня колектив Палацу сколихнула жахлива новина: було вбито нашу колегу Віталіну, – написали на своїй сторінці у Фейсбук співробітники Вінницького МПМ «Зоря». –  Нам важко було пережити цю новину і написати данний пост, тому що дуже складно передати словами ті емоції, які ми всі зараз переживаємо. Шок, страх, гнів, розпач, співчуття, … і багато тих, які взагалі неможливо описати.

Залишається тільки сподіватися, що правоохоронні органи якнайшвидше знайдуть і покарають вбивцю. А маленька донечка Віталіни, яка цього року тільки піде у перший клас, проживе щасливе життя, не дивлячись на усі страшні обставини, з якими їй довелось зустрітись вже у такому юному віці.

Колеги по роботі висловлюють щире співчуття сім’ї загиблої.

Якщо комусь відома хоч якась інформація з приводу цього інциденту, прохання звернутись до родичів Віти (0630244218, 0939668454) або за телефоном 102. Конфіденційність гарантована.

Нагадаємо, вранці 21 серпня у Вінниці знайшли тіло молодої дівчини з вогнепальними пораненнями. Рідні загиблої просять свідків трагічного інциденту відгукнутись. Як повідомляє місцеве видання «Na Париже», посилаючись на інформацію поліції, тіло дівчини знайшли на вулиці Привокзальній. Особу загиблої встановлено, нею виявилась вінничанка Віталіна Плахотнюк, 1986 року народження. У вбитої 32-річної жінки залишилась шестирічна донька

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *